NOTICIES 2006

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

Rosa Morató i Carles Castillejo revaliden el títol

Aquest diumenge s’ha disputat el LXXXVIè Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual, conjuntament amb el amb el Cros XXVè Aniversari CA Sport Canet.
Rosa Maria Morató (FCB) i Carles Castillejo (FCB) s’han proclamat Campions de Catalunya Absoluts en la modalitat de cros llarg, revalidant el títol aconseguit la temporada passada a Calldetenes.


S’ha pogut viure una esplèndida matinal atlètica amb un circuit de terra molt dur i selectiu amb moltes pujades. Més d’un miler d’atletes han participat en aquest campionat autonòmic on també s’han afegit a la festa atlètica un selecte grup d’atletes italians que han participat fora de concurs en diverses categories donant un toc més de qualitat a la competició.
En la categoria femenina la corredora de Navarcles, Rosa Morató, s’ha mostrat molt superior a les seves rivals i ha vençut amb relativa facilitat demostrant una vegada més que aquesta temporada es troba en una forma excel·lent. Judit Pla (FCB) i Miriam Ortiz (L'Hospitalet Atl.) han entrat en segona i tercera posició respectivament.


En el cros curt, la vencedora ha estat Jacqueline Martín (FCB), que aconsegueix el segon títol en aquesta modalitat de cros curt, desprès de guanyar la primera edició l’any 1.999. En segona posició ha entrat Sílvia Montaner (FCB), i la medalla de bronze ha estat per Núria Puig (Ripollet).


En la categoria masculina el vencedor ha estat Carles Castillejo (Adidas) proclamant-se Campió de Catalunya i revalidant així per quart any consecutiu el títol autonòmic, en una cursa molt emocionant on els atletes italians han donat molta qualitat a la cursa. La segona posició del campionat ha estat per Pol Guillem (FCB) i el tercer lloc ha estat per Enric Luque (AAC).
En quan al cros curt, Josep Lluís Blanco (A. GEiEG) ha donat un bon espectacle i s’ha imposat en els últims trams de la cursa a Kalip Aamri (C Lleida) i el tercer ha estat Ruben Palomeque (FCB).

Resultats

Resultats Cros Curt

Fotografies


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
20 de febrer de 2006