NOTICIES 2006

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA
Calendari de Competicions

Aquest dijous 19 d’octubre, s’ha celebrat l’Assemblea General Extraordinària a la seu de la Federació Catalana d’Atletisme.
Entre altres temes d’interès, s’han aprovat els calendaris de competicions 2006–2007 de la temporada de cros, pista coberta, el calendari de ruta, i el de marxa atlètica.
A la temporada de camp a través, que comença el primer cap de setmana de novembre, tenim un calendari ple de bones ofertes amb una trentena de crossos distribuïts per tota Catalunya. El Campionat de Catalunya Absolut aquest any arriba a Reus, i l’autonòmic de clubs se celebrarà a Mataró.
La temporada en Pista Coberta començarà a partir del 15 de desembre amb els tradicionals controls de salts al CAR de Sant Cugat, i durant els mesos de gener i febrer es desenvoluparà la temporada i tots els diferents campionats catalans a Vilafranca del Penedès.
També s’ha aprovat el calendari català de curses en ruta, destacant el imminent Campionat de Catalunya de Mitja Marató que se celebrarà el proper 19 de novembre a Ripoll.
Per últim, tenim el calendari català de marxa atlètica, que celebrarà el Campionat de Catalunya Absolut el 7 de febrer de 2007 a Mataró i l’autonòmic de clubs el 18 de març a Barcelona.

Calendari de CROS / Calendari de RUTA / Calendari de MARXA ATLÈTICA

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
20 d'octubre de 2006