NOTICIES 2006

Roda de Premsa Subvencions de Material

Aquest divendres, 27 d'octubre, s'ha celebrat la Roda de Premsa a la seu de la Federació Catalana d'Atletisme, on s'ha donat a conèixer les noves subvencions que ha concedit el Consell Català de L'Esport per material esportiu inventariable en les instal·lacions atlètiques.

Romā Cuyās-Lolo IbernA l'acte ha assistit el Secretari General de L'Esport de la Generalitat de Catalunya, Lolo Ibern, que ha manifestat que aquesta subvenció forma part del Pla d'Inversions de la Xarxa de Tecnificació Esportiva de Catalunya. En aquest cas la subvenció de material és de 404.600 € per la compra de material. Però també dintre d'aquest Pla està inclòs els 4 milions d'euros destinats a la construcció de la pista coberta de Sabadell. Amb aquestes inversions es pretén millorar les condicions de material i les condicions d'entrenaments, per que desprès s'exigeix competitivitat i resultats als atletes i a les federacions.

Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d'Atletisme, ha manifestat el seu agraïment per que és la primera vegada que la Federació Catalana rep una subvenció d'aquestes característiques, que també ha reconegut com a molt important degut a que l'atletisme és un esport car en quan a material, per tant serà una despesa molt necessària. Aquesta subvenció es distribuirà a traves dels clubs. També ha volgut remarcar el fet de que en els últims tres anys, la Federació Catalana d'Atletisme ha tingut un increment del 65% en el pressupost que rep del Consell Català de l'Esport, un fet que ha significat la possibilitat d'engegar nous projectes com l'Escola Catalana d'Iniciació a l'Atletisme i el Programa Europeu 2010, entre d'altres.

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
27 d'octubre de 2006