NOTICIES 2006

FITXATGES 2006-2007

Un cop ha finalitzat el període de fitxatges, podem veure importants novetats i moviments tant en els atletes com en els clubs catalans, que s’han reforçat i fins i tot han aparegut de nous.

Maria VascoDestaca l'aparició de l’Associació Esportiva Blanc i Blau, que tindrà com a principal figura la medallista olímpica Maria Vasco i també a Isabel Eizmendi, que aquest any té la millor marca estatal de Marató. Seguint amb dones, Rosa Maria Morató, ha deixat el FC Barcelona per fitxar pel València Terra i Mar.

José Luis BlancoEn homes, José Luis Blanco i Miguel Quesada tornen als seus orígens fitxant pel CA Lloret i la JA Sabadell respectivament. El barceloní Nacho Càceres ha fitxat pel FC Barcelona, club que deixa Eduardo Pérez per fitxar pel Puma Chapín Jerez.

Per la seva part el Futbol Club Barcelona s’ha reforçat bastant en quan a atletes masculins de la resta de l’estat com Manuel Olmedo (800), Cèsar Pérez (3000 obstacles), Joan Lino (Llargada), Oscar Albalat (400), José Maria García Borreguero (100-200), i també en la categoria femenina amb lris Fuentes Pila (1500). També el Nike Running s’ha reforçat amb atletes de la categoria de Sergio Gallardo (1500) i Javier Alves (5000).

NOTICIA RFEA

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
3 de novembre de 2006