NOTÍCIES 2007

Gala de l'Atletisme Espanyol

Jackson QuiñonezEl proper dissabte 13 de gener tindrà lloc la dotzena edició de la Gala de l'Atletisme Espanyol a la seu del Comitè Olímpic Espanyol a Madrid. Com cada any, la Real Federación Española de Atletismo premia als millors atletes de l'any en les diferents categories, així com d'altres guardons en diferents apartats.

Cinc atletes catalans, un entrenador i un jutge han obtingut premis en diferents categories en aquesta edició que premia la temporada de 2.006.

José Luis Blanco i Jesús Ángel García Bragado han obtingut el premi als medallistes de Goteborg 2.006, Jackson Quiñonez obtindrà la Placa a la Gesta de l'Any i el premi per batre el Rècord d'Espanya. També Rosa Maria Morató obté el mateix premi com a recordista estatal, i per últim, Berta Castells com a millor promesa.

En quant a la categoria d'entrenadors, Ascensión Ibáñez, entrenadora de Quiñónez, aconsegueix el premi d'Entrenadora Revelació, i a l'apartat dels jutges, Pere Guillaumes obté el premi de Millor Jutge de l'Any.

*Nota de Premsa de la RFEA*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
8 de gener de 2007