NOTÍCIES 2007

CAMPIONAT D'ESPANYA CADET PER SELECCIONS
Catalunya, tercera en dones

Maria Aznar, guanyadora del 300 metres tanquesEl passat cap de setmana, 9 i 10 de juny, s'ha celebrat el Campionat d'Espanya Cadet per Seleccions Autonòmiques, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Lloret de Mar. Els equips catalans han aconseguit el tercer i quart lloc en les categoria femenina i masculina respectivament.

Les dones han pujat al podi darrera d'Astúries, que ha estat la Campiona i Andalusia, segona. Les atletes catalanes han aconseguit 4 victòries individuals i els relleus de 4X300 m. Els 300 m tanques han estat per Maria Aznar amb una marca de 45”20, en el salt d'alçada s'ha imposat Claudia García amb una marca de 1,68 m, en el triple salt ha guanyat Ester García amb un registre de 11,69 m, el llançament de martell ha estat per la Gemma Fibla que ha llançat 44,55 m, i per últim el relleu de 4X300 m format per Casanovas, Àguila, Manzano i Aznar ha vençut amb un temps de 2'52”09.

En homes, la victòria ha estat per a la Comunitat Valenciana i l'equip català s'ha tingut que conformar amb la quarta plaça sense aconseguir cap victòria individual. S'ha de destacar però, el Rècord de Catalunya aconseguit per Arnau Erta en els 100 m tanques amb una marca de 13"61, quedant en segona posició en una cursa on el guanyador va batre el Rècord d'Espanya.

*Resultats per prova*  /  *Resultats complets*  /  *Fotografies*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
11 de juny de 2007