NOTÍCIES 2007

CRITERIUM DE MIG FONS

David BustosEl passat dimarts 12 de juny, es va celebrar la primera edició del Critèrium de Mig Fons a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Mataró, organitzat pel CA Laietània. Amb un bon nivell de marques, es van aconseguir cinc marques mínimes per a participar en els diferents campionats internacionals d'aquest temporada. D'aquests cinc atletes amb noves mínimes, tres són catalans.

A la cursa dels 1500 metres, l'atleta balear David Bustos (Metalnox) va aconseguir la victòria amb un registre de 3'46”66, i en segona posició va entrar Oriol Bonet (CA Mollet) amb una marca de 3'50”89, tots dos atletes aconsegueixen mínima pel Campionat d'Europa Júnior que se celebrarà a Hengelo. En aquesta mateixa cursa, l'atleta andalús Kevin López (Algeciras) va entrar en cinquena posició amb una marca de 3'53”08, que també significa mínima pel Campionat del Món Juvenil que se celebrarà a Ostrava. En els 1.500 m femenins la victòria va ser per Ester Guerrero (P Alicante) amb un bon registre de 4'29”29, però també cal destacar la tercera posició de Núria Gil (Reus Ploms) que va marcar 4'31”30, marca mínima pel mundial juvenil d'Ostrava.

L'altre mínima aconseguida va ser a càrrec d' Abdelkabir Zaroual (CA Manresa) que va entrar en la sisena posició dels 800 m amb una marca de 1'55”26, mínima pel mundial juvenil. Aquesta cursa la va guanyar Francesc Làzaro (CA Canaletas) amb un registre de 1'53”59.

*Resultats*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
13 de juny de 2007