NOTÍCIES 2007

CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL

El proper cap de setmana, 23 i 24 de juny, se celebrarà la cinquanta sisena edició del Campionat d'Espanya Juvenil a la Pista de Atletismo el Quirinal de Avilès, Astúries. Més d'un centenar d'atletes catalans participaran en aquest campionat estatal.
Podem destacar la participació d'atletes catalans amb moltes possibilitats de lluitar pel títol com Ramon Montejano (AAC) i Ruben Pros (MS Lleida) en els 100 metres, Alex Puchol (ISS-L'H) en els 200 m, Cristian González (SGP) en els 400 m, Abdelkabir Zaroual (CA Manresa) en els 800 m, Aurelià Serra (A GEiEG) en els 1.500 m, Abdelaziz Merzougui (MS Lleida) en els 3.000 m, Samuel Carnicero (A Calella) i Xavier Carrión (JAS) en 400 m tanques, Marc Bertran (G-FAAC) en salt d'alçada, Manel Concepción (ISS-L'H) i Kirill Potapovich (FCB) en perxa, Guillem Roca (CA Vic) en llargada, Edgar Rodríguez (CA Laietània) en llançament de martell, i Imanol Martín (FCB) en el 10 km marxa.
En dones podem destacar a Carmen Sánchez (At. Mollet) en els 200 metres, Ester Guerrero (CN Banyoles) en 800 m, Núria Gil (CN Reus Ploms) en 1.500 m, Tania Orlowski (G FAAC) en salt d'alçada, Jésica Soto (Girona CB) i Mireia Bonjoch (AAC) en salt amb perxa, Miriam García (G FAAC) en llargada, Sara Gómez (Pratenc) en triple salt, Haja Gerewu (MS Lleida) en llançament de pes i disc, Irene Ramos (AAC) i Lídia Gómez (G FAAC) en martell, Níria Pascual (CA Igualada) i Fàtima Jammeh (A GEiEG) en javelina, Clara Remacha (CA Laietània) a l'hexatló, i per últim Idoia Costal (ISS-L'H) en els 5 km marxa.

Atletes inscrits /  Relleus

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
21 de juny de 2007