NOTÍCIES 2007

CAMPIONAT D'ESPANYA JÚNIOR

El proper cap de setmana, 7 i 8 de juliol, se celebrarà l'edició número cinquanta-quatre del Campionat d'Espanya Júnior a les Pistes de Atletisme del Polisportiu Municipal Gaetà Huguet de Castelló. Més d'un centenar d'atletes catalans participaran en aquest campionat estatal.
Podem destacar la participació d'atletes com Marc Altés (CN Reus Ploms) en els 100 i 200 metres, Sergi Ruiz (JA Sabadell) i Edgar Pérez (AAC) en els 200 metres, Marc Orozco (At. Olesa) i Lluís Lizàn (CA Vic) en els 400 m, Alfons Farràn (MS Lleida) està inscrit en les proves de 800 i 1.500 metres, Oriol Bonet (At. Mollet) en els 1.500 m, Ivan Fernández (FCB) en els 3.000 m obstacles, Albert Vélez (FCB), Tomàs Abellàn (MS Lleida) i Esteban Montero (ISS-L'H) en salt amb perxa, Gerard Puig (CA Laietània) en llargada i triple salt, Jaume León (AAC) en llançament de pes i disc, José Antonio Cifuentes (Pratenc) en disc, Víctor Fonseca (FCB) en javelina, i Albert Álvarez (CA Manresa) en la prova de decatlò.
En dones podem destacar a Anna Vallhonesta (CA Manresa) en els 800 metres, Ester Guerrero (P. Alicante) en els 1.500 m, Cecília Pozo (CA Laietània) en 5.000 m, Arantxa Murillo (AAC) i Mª Àngels Fuentes (AAC) en els 100 m tanques, Ariadna Izcara (CA Igualada) en 400 m tanques, Judit Llavero (CA Laietània) en els 3.000 m obstacles, Jenny Serra (Aq. GEiEG) en llargada, Natàlia Hurtado (CA Igualada) i Débora Calveras (CA Manresa) en triple salt, Elia Pascual (CA Igualada) en llançament de javelina i pes, Laura Redondo (FCB) en martell i disc, Gemma Brisa (MS Lleida) en javelina, Raquel González (AAC) en els 10 km marxa, i per últim Tamara del Rio (Aq. GEiEG) que participarà en salt de llargada i l'heptatló.

Web Campionat  /  Atletes inscrits Relleus

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
5 de juliol de 2007