NOTÍCIES 2007

CAMPIONAT D'ESPANYA PROMESA EN PISTA COBERTA

Pòdium Sivia Riba LlargadaEls atletes catalans han obtingut uns bons resultats als passats Campionats d'Espanya Promesa en Pista Coberta que es van celebrar a Oviedo els dies 3 i 4 de febrer. Cinc medalles d'or, 5 de plata i 6 de bronze són els llocs de pòdium que es van aconseguir.

Els campions estatals van ser Pau Fradera (MS Lleida) en els 200 metres amb una marca de 22”26, Xavier Pozuelo (Pto.Alicante) va guanyar el salt amb perxa amb un salt de 4,50 m, Pere Joseph (FCB) el triple salt amb un bon registre de 16,10 m, Eva Martín (FCB) va vèncer als 400 m amb una marca de 55”52, i per últim Anna Mª Pinero (FCB) es va imposar en el salt amb perxa amb una marca de 4,05 m . En aquesta prova les atletes catalanes van quedar situades en els quatre primers llocs de la classificació.

Les medalles d'argent van ser per Víctor Montaner (CA Igualada) en els 3.000 m, Placidia Martínez (FCB) en els 200 m, Carme González (CA Laietània) en els 800 m, Anna Palou (PCH Jerez) en perxa, i Sílvia Riba (CA Vic) en llargada. Per últim, es van classificar en tercera posició Carles Triado (ISS-L'H) en alçada, Roger Carulla (MS Lleida) en llargada, Sílvia Riba (CA Vic) en els 60 m llisos, Olga Ortega (FCB) en els 400 m , Meritxell Pérez (AAC-UBAE) en perxa i Marta Miró (AAC-UBAE) en la prova de l'heptatló.