NOTÍCIES 2007

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS
El FC Barcelona, Campió


Aquest dissabte 14 de juliol s'ha celebrat la catorzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona, organitzat per l'Agrupació Atlètica de Catalunya.
El Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol autonòmic tant en la categoria masculina com en la femenina. L'Agrupació Atlètica de Catalunya ha aconseguit el subcampionat en la categoria femenina i el tercer lloc en la masculina. La segona plaça en homes ha estat pel Medilast Sport Lleida, i l'ISS-L'Hospitalet s'ha classificat tercer en la femenina.
S'han aconseguit registres d'interès, catorze nous rècords dels campionats, dels quals podem destacar el de Moisès Campeny (FCB) que amb 68,27 metres també ha fet la millor marca espanyola de l'any, Jordi Sánchez (FCB) que amb un tir de 70,88 metres ha millorat sensiblement la seva millor marca personal, Jackson Quiñonez (FCB) que ha marcat 13”92 en els 110 m tanques, l'atleta cubà Louis Mikel Pérez (MS Lleida) ha fet un registre de 60.59 metres en disc, i el seu compatriota Lysvanys Pérez (MS Lleida) ha saltat 2.20 m en alçada. En dones, destaca la marca d'Irache Quintanal (FCB) en disc amb un tir de 56,51 metres que significa la millor marca espanyola de l'any, Laia Forcadell (ISS-L'H) ha fet 54”54 en els 400 m llisos, i Miriam Ortiz (ISS-L'H) que ha marcat 9'31”40 en els 3.000 m llisos.

*Resultats*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
14 de juliol de 2007