NOTÍCIES 2007

CAMPIONAT DEL MÓN
10 Catalans al Mundial d'Osaka


Logo CampionatEl Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà en els Campionats del Món d'Atletisme que se celebraran a Osaka, Japó, del 24 d'agost fins al 2 de setembre. Deu catalans han estat seleccionats per a participar en aquest campionat mundial, cinc dones i cinc homes.
Rosa Mª Morató (VTiM) participarà en els 3.000 m obstacles, Berta Castells (VTiM) en el llançament de martell, Beatriz Pascual (VTiM) i Maria Vasco (AE BiB) en els 20 km marxa, i Irache Quintanal (FCB) en el llançament de pes.
En homes, tenim a José Ríos (CA Adidas) que participarà en la marató, José Luis Blanco (CA Lloret LS) en els 3.000 m obstacles, Agustí Félix (PC) en el decatló, Jackson Quiñónez (FCB) en els 110 m tanques, i Jesús Ángel García Bragado (C Isabel II) en els 50 km marxa.


Web Campionat / Web Osaka 2007 / Selecció Espanyola / Horari

Rosa Morató (3.000 metes obstacles) José Rios (Marató) Beatriz Pascual (20 Km. Marxa) Jackson Quiñonez (110 metres tanques) José Luis Blanco (3.000 mestres obstacles)

  Maria Vasco (20 Km. Marxa)   Jesús Ángel Garcia (50 Km. Marxa)   Irache Quintanal (Llançament de Pes)   Agustí Félix (Decatló)   Berta Castells (LLançament de Martell)

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
10 d'agost de 2007