NOTÍCIES 2007

Campionat del Món
MARIA VASCO, MEDALLA DE BRONZE

Maria Vasco (Medalla de bronze 20 Km. Marxa)Aquest diumenge ha finalitzat l'onzena edició dels Campionats del Món d'Atletisme a Osaka. Maria Vasco (AE Blanc i Blau) ha estat l'atleta catalana més destacada aconseguint la medalla de bronze en la prova dels 20 quilòmetres marxa. Amb aquest resultat, l'atleta de Viladecans torna a l'élite mundial repetint una medalla en una competició universal desprès de l'aconseguida als Jocs Olímpics de Sidney 2.000, i millorant en un lloc l'excel·lent actuació dels anteriors mundials de Hèlsinki'05.
També d'excel·lents s'han de qualificar les actuacions de Rosa Maria Morató (VTiM) i Jackson Quiñónez (FCB) que amb les seves vuitena i setena posició respectivament aconsegueixen lloc de finalista, amb el Rècord d'Espanya afegit per a Quiñónez.
Beatriz Pascual (VTiM) també ha obtingut un bon resultat amb el tretzè lloc en els 20 km marxa, igual que Agustí Fèlix (PC) que s'ha classificat en dissetena posició, la mateixa que José Ríos (CA Adidas).
José Luis Blanco (CA Lloret LS) es va classificar per a disputar la final dels 3.000 m obstacles, però en aquesta va ser desqualificat. Jesús Àngel García Bragado (C Isabel II) també va ser desqualificat en la cursa dels 50 km marxa. Per la seva part, Irache Quintanal (FCB) i Berta Castells (VyiM) no van aconseguir superar la qualificació en les proves de pes i martell respectivament.