NOTÍCIES 2007

CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL EN PISTA COBERTA

Cartell Cnat. d'Espanya Juvenil PC 2007El proper cap de setmana, 10 i 11 de febrer, se celebrarà el XXXè Campionat d'Espanya Juvenil en Pista Coberta a Saragossa. Més de vuitanta atletes catalans participaran aquest cap de setmana al Palau d'Esports de la ciutat aragonesa en lluita per a aconseguir el títol estatal de la categoria.

La delegació catalana compte amb molts atletes amb grans possibilitats d'aconseguir els llocs d'honor en aquest competició. Podem destacar a Ramon Montejano (AAC) inscrit en 60 i 200 metres. Cristian González (SGP) en els 400 m, Marc de Manuel (ISS-L'H) i Arnau Parareda (Lloret-La Selva) en 800 metres, Manel Concepción (ISS'L'H) i Kirill Potapovich (FCB) en salt amb perxa, Lamin Jammeh (At. Sant Celoni), i Ruben Pros (MS Lleida) en salt de llargada.

En dones podem destacar a Carme Sánchez (CA Mollet) en els 200 metres, Núria Ortilles (UGA Badalona) en els 400 m, Esther Guerrero (CN Banyoles), Ana Maria Chico (CA Mollet) i Núria Ortilles en els 800 metres, Núria Gil (CN Reus Ploms) en 1.500 m, Tània Orlowski (Gimnàstic FAAC) en salt d'alçada, Jéssica Soto (Girona CB) i Mireia Bonjoch (AAC) en salt amb perxa, Miriam García (Gimnàstic FAAC) en llargada, Sara Gómez (Pratenc AA) en triple salt, Haja Gerewu (M S Lleida) i Níria Pascual (CA Igualada) en llançament de pes, i per últim, destacar a Clara Remacha (CA Laietània) i Marta Sílvia Muñoz (FCB) en la prova de pentatló.

Nou horari / atletes inscrits

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
8 de febrer de 2007