NOTÍCIES 2007

COMENÇA EL TROFEU PROMOCIÓ

Un any més la Federació Catalana d'Atletisme organitza el Trofeu Promoció, adreçat a la captació dels més joves per a la pràctica de l'atletisme. Aquest trofeu consta de tres jornades que es realitzaran a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona a partir de les 10,00 hores en jornada matinal.
Aquesta competició es realitza en les categories clàssiques de promoció, que són aleví (nascuts els anys 96 i 97), infantil (94 i 95) i cadet (92 i 93), i per assolir l'objectiu de la captació de joves en la practica de l'atletisme té com a principal ingredient “la competició”.
La primera jornada se celebrarà aquest dissabte 15, i les següents el 22 i 29 de setembre, dates que són les més adients per que puguin participar el major número de joves possible, tenint en compte el calendari escolar.
En aquesta competició els atletes poden participar en les tres jornades amb lliure participació. Hi haurà una classificació per Clubs que sortirà de les tres jornades. En aquesta classificació puntuaran les dotze millors marques, podent puntuar com a màxim els tres primers atletes de cada entitat a cada prova. La puntuació serà de 5 punts al primer classificat, 3 al segon, 2 al tercer i 1 fins al dotze, en cas d'empat es repartirien els punts. L'entitat que sumi més punts en el decurs de les tres jornades serà la guanyadora del TROFEU PROMOCIÓ de la temporada 2006 – 2007.

Reglament-Horari

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
13 de setembre de 2007