NOTÍCIES 2007

CAMPIONAT D'ESPANYA CADET

El proper cap de setmana, 20 i 21 d'octubre, se celebrarà la setena edició del Campionat d'Espanya Cadet a la pistes d'atletisme La Torrecilla de Lorca, Múrcia. Uns cent-quaranta atletes catalans participaran en aquest campionat estatal.
Podem destacar la participació d'atletes com Albert Babi (CA Manresa) que farà les proves de 100 i 300 m llisos, Lluc Farrera (At. Vilafranca) en els 600 metres, Aleix Gonzàlez (Muntanyenc Sant Cugat) en els 1.000 metres, Arnau Erta (Medilast Sport Lleida) inscrit en 100 i 300 m tanques, Didac Salas (At. Rubí) en salt amb perxa, Adrià Burriel (At. Mollet) en llargada, Josep Pagès (At. Espluguí) en llançament de martell, i Adrià Galín (At. Sant Celoni) en les 5 quilòmetres marxa.
En dones podem destacar a Mònica Santos (At. Calella) en els 100 m llisos, Alba Casanovas (CA Manresa) en els 600 metres, Carla Moreno (CA Sport Canet) en els 1.000 metres, Judit Rovira (Girona Costa Brava) en els 3.000 m llisos, Beatriz Indurain (CA Laietània) en els 100 m tanques, Claudia García (CE Universitari) en salt d'alçada, Raquel Cosme (AAC) en salt amb perxa, Ester García (ISS-L'Hospitalet) inscrita en llargada i triple salt, Andrea Piñera (AAC), Aina Esbert (At Vilafranca) i Beatriz Caspar (ISS-L'H) en els 1.500 m obstacles, Gemma Fibla (CE Universitari) en llançament de martell, i per últim Sara Fernández (CA Vic) en la prova de l'Hexatlò.

Web Campionat  / Atletes inscrits  /  Relleus

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
17 d'octubre de 2007