NOTÍCIES 2007

Campionat de Catalunya de Cros
Carles Castillejo i Rosa Mª Morató, Campions

Aquest diumenge 11 de Febrer, s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Cros Individual, conjuntament amb el Gran Premi Marcel·lí Gené a Reus. Amb una perfecta organització a càrrec del Club Natació Reus Ploms s'han disputat les curses en un circuit magnífic situat al Parc del Roquís de Reus.

Lamdassem-CastillejoCarles Castillejo (CA Adidas) i Rosa Maria Morató (V TiM) han revalidat el títol absolut. La cursa masculina ha estat marcada per una gran lluita protagonitzada pel mateix Castillejo i per l'Ayad Lamdasem (CA Adidas) fins al punt que han entrat a la meta en el mateix temps, en tercera posició ha entrat José Luís Blanco (CA Lloret La Selva) quedant sots-campió de Catalunya ja que Lamdasem no opta al podium del campionat autonòmic per la seva condició d'estranger, en quarta posició i bronze en el campionat català ha entrat José Ríos (CA Adidas).

MoratóEn dones, la victòria de Rosa Maria Morató (V TiM) ha estat més clara, demostrant una clara superioritat sobre les seves rivals. En segona posició s'ha classificat Judit Pla (FCB), i en tercera Sílvia Montané (FCB).

Amb aquest títol, Carles Castillejo aconsegueix la seva cinquena victòria, i Rosa Maria Morató la tercera.

Els campions en les diferents categories són David Martínez (CA Manresa) i Lídia Rodríguez (ISS-L'H) en la categoria promesa, Rafael Quintana (FCB) i Ester Guerrero (BP A) en la júnior, Abdelhaziz Merzougui (MS Lleida) i Sonia Mañas (Ripollet UA) en la juvenil, Ibrahim Azzouz (CA S Canet) i Carla Moreno (CA S Canet ) en cadets, Ferran Pau (CA Igualada) i Farah Ahdadou (FCB) en infantil, Roger Malonda (AAC-UBAE) i Sonia Nasarre (ISS-L'H) en aleví, per últim, els campions en la categoria benjamí han estat Dídac Compte (Lloret LS) i Àngela Moro (CA Olesa).

*Resultats* / *Fotografies*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
11 de febrer de 2007