NOTÍCIES 2007

CROS CIUTAT DE GRANOLLERS

41è. Cros Ciutat de Granollers - 16/12 El proper diumenge 16 de desembre se celebrarà l'edició quaranta-una del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, a les instal·lacions Esportives Municipals de la capital vallesana.
Aquesta temporada, el Cros de Granollers aposta per la participació d'atletes catalans de qualitat, destacant atletes de nivell internacional com Reyes Estévez (Nike Running), José Luis Blanco (Lloret La Selva) i Miguel Quesada (JA Sabadell), així com Roger Roca (Marathon Guadalajara), Javier Cortes Huete (FCB) i Pol Guillen (FCB), entre d'altres.
En dones, destaca la presència de Jacqueline Martín (FCB) que ha demostrat trobar-se en un gran estat de forma aquesta temporada, també Isabel Eizmendi (AE BiB), Eva Arias (VTiM) Teresa Pulido (AE BiB), Mertitxell Calduch (FCB), Miriam Ortiz (ISS L'H) i Anna Bové (FCB).
La matinal atlètica començarà a partir de les 9.30 hores amb les curses de veterans seguides de les categories de promoció, fins a arribar al migdia que es realitzaran les curses internacionals sènior masculina i femenina.


Reglament-Horari

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
14 de desembre de 2007