NOTÍCIES 2007

CLASSIFICACIÓ DE LES CURSES EN RUTA 2007
La Milla de Cornellà, la millor d'Espanya


La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la classificació de totes les carreres en ruta que es realitzen a Espanya. La puntuació es realitza basant-se en diferents paràmetres com la capacitat organitzativa, l'antiguitat de la prova, el número d'atletes participants, el nivell esportiu de la competició i el nivell dels atletes participants segons les posicions en els rànkings.
Les puntuacions es realitzen en diferents categories com: les milles, les proves fins els 10km, les proves des de 10 km fins a la mitja marató, les maratons i els 100 km.
La Milla Internacional "Ciutat de Cornellà" encapçala un any més la classificació en la seva categoria amb una bona distància amb la segona classificada. També tenim altres curses destacades en les diferents categories, com la Milla Sagrada Familia - Trofeo Internacional Ciudad de Barcelona classificada en vuitena posició. A la categoria de les curses de 10 km tenim a la Cursa Bombers de Barcelona en segona posició i a la San Silvestre de Barcelona en quarta. La Mitja Marató de Granollers està classificada en la tercera posició en la seva categoria. La Marató de Barcelona també obté la tercera posició, i la Marató del Mediterrani la tretzena.

Nota de Premsa RFEA

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
18 de desembre de 2007