NOTÍCIES 2007

SANT SILVESTRE
Tres Curses a Catalunya


El Masnou, Lloret de Mar i Barcelona seran les seus de les últimes curses de l'any 2.007. El diumenge 30 es disputarà la San Silvestre del Masnou i la de Lloret, i el dilluns 31 la de Barcelona.
La Sant Silvestre del Masnou arriba a l'edició número vint-i-vuit, essent la més antiga de Catalunya. La cursa començarà a les 11,30 hores amb un recorregut de 8 km i sortida de la plaça Europa del Port Esportiu del Masnou, recorregut per dintre del port i el Passeig Marítim de la ciutat.
El mateix dia 30 Lloret de Mar celebra la seva primera edició amb un festival atlètic molt destacat que començarà a partir de les 10,45 hores. En aquest esdeveniment participaran atletes de gran nivell com José Luis Blanco, Reyes Estévez, Miquel Quesada i la recent medallista a l'europeu de cros Rosa Maria Morató. També s'han afegit a la festa atlètica atletes llegendaris com Fermín Cacho, Martín Fiz i José Manuel Abascal. Així com també es podrà veure a celebritats com Gervasi Deferr, Almudena Cid i Alex Corretja entre d'altres.
Finalment, el dia 31 de desembre, la tradicional Cursa dels Nassos – San Silvestre de Barcelona , acomiadarà l'any atlètic amb una cursa de 10 quilòmetres i que aquest any arriba a la novena edició. La sortida es donarà a les 17.30 hores al Passeig de Garcia i Faria amb un recorregut molt atractiu passant per indrets emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Aquesta cursa, ja consolidada, va aconseguir la temporada passada el quart lloc de la classificació estatal de curses de 10 km, gràcies sobretot a una participació superior als 6.000 atletes i que aquest any s'espera superar.

Pàgines web : El Masnou  /  Lloret de Mar  /  Barcelona

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
26 de desembre de 2007