NOTÍCIES 2007

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA
El Futbol Club Barcelona doble campió
Anna Maria Pinero, Rècord de Catalunya en Perxa

Anna PineroAquest diumenge 14 de gener, s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès. El Futbol Club Barcelona s'ha proclamat campió, tant en la categoria masculina com en la femenina, revalidant d'aquesta manera els títols aconseguits la temporada passada.

En la categoria femenina el FCB ha aconseguit la victòria davant de l'Agrupació Atlètica de Catalunya–UBAE i l'ISS-L'Hospitalet que s'han classificat en segona i tercera posició respectivament. En quan a les actuacions individuals destaca la consecució per part d' Anna Maria Pinero (FCB) d'un nou rècord de Catalunya en salt amb perxa amb una marca de 4,10 metres , superant els 4,05 m que ella mateixa ja va aconseguir el passat 15 de desembre al CAR. Seguint amb l'actuació de les dones també podem destacar dos rècords dels campionats a càrrec de Marta Miró (AAC-UBAE) en llargada amb una marca de 5,78 m, i Montse Mas (FCB) que ha batut el dels 800 metres amb un registre de 4'30”98.

En homes, el FCB s'ha mostrat molt superior als seus rivals aconseguint vuit victòries individuals. El Medilast Sport Lleida s'ha classificat en segona posició, i l'ISS-L'Hospitalet en tercera. En quan a les actuacions individuals destaca el rècord dels Campionats a càrrec de Miquel Quesada (JA Sabadell) en els 800 metres amb una marca de 1'51”29. També podem destacar algunes marques d'interès com els 7”03 d' Álvaro Aljarilla (FCB) en els 60 m llisos, Jackson Quiñonez (FCB) ha fet 7”96 en els 60 m tanques, Pere Joseph (FCB) amb 15,43 m en triple salt, i Eloi Rovira (FCB) ha llançat 17,50 m en pes.

En quant al Campionat de Clubs en la categoria B, cal destacar la victòria del CA Laietània en la categoria masculina i del CA Igualada en la femenina. Per tant, tots dos clubs participaran la temporada següent en la primera categoria.

*RESULTATS* / *RESULTATS Categoria B*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
14 de gener de 2007