NOTÍCIES 2007

CAMPIONAT D'ESPANYA DE MARXA
Garcia Bragado, Campió

Jesús A. Garcia BragadoAquest diumenge 4 de març s'ha celebrat el Campionat d'Espanya de Marxa Atlètica en Ruta a Santa Eulària des Riu (Eivissa). Jesús Àngel García Bragado (C. Isabel II) s'ha proclamat Campió d'Espanya en la distància dels 50 quilometres amb un temps de 3h52'22” aconseguint d'aquesta manera el seu tercer títol absolut en ruta. En aquesta mateixa distància David Sánchez (MS Lleida) s'ha classificat en quarta posició. En dones, la millor ha estat Beatriz Pascual (VTiM) que no ha aconseguit revalidar el títol i també s'ha classificat en quart lloc però aconseguint la medalla de bronze donat la condició d'estrangera de la blaugrana Sonata Milusauskaite que va acabar en segon lloc. A la categoria promesa Ferran Collados (FCB) ha aconseguit la medalla de bronze.

En les categories de promoció destaca la medalla de bronze aconseguida per Carlos Martínez (Pratenc AA) en els 5.000 metres de la categoria cadet, on també s'ha aconseguit la segona posició en la classificació per federacions autonòmiques.