NOTÍCIES 2007

CAMPIONAT D'ESPANYA CADET

Control PC VilafrancaEl proper cap de setmana, 10 i 11 de març, se celebrarà la 20a. edició del Campionat d'Espanya Cadet. Més de atletes catalans participaran en aquest campionat estatal que es realitzarà a la pista coberta ubicada al Velòdrom Lluís Puig de València.

De la representació catalana destaca la presència d'atletes com Albert Babi (CA Manresa) en 300m, Lluc Farrera (At. Vilafranca) que està inscrit en 600 i 1.000 m, Aleix Gonzàlez (Muntanyenc SC) en 1.000 m, Sergio Vellido (At. Castellar) en 3.000 m, Arnau Erta (MS Lleida) en 60 m tanques, Oscar Oliver (A Montsià) i Alex Gonzàlez (AAC-UBAE) en perxa, Francisco Gómez (CA Laietània) en llargada i Vicenç Torras (CA Manresa) inscrit en pentatló i triple salt.

En noies podem destacar a Neus Gonyalons (UGA Badalona) en 600 m, Judit Rovira (Girona CB) en els 3.000 m, Maria Aznar (ISS-L'H) en 60 m tanques, Claudia García (CE Universitari) en alçada, Cristina Pujol (CA Laietània) i Raquel Cosme (AAC-UBAE) en perxa, Marina Caramés (At. Terrassa) en salt de llargada, Ester García (ISS-L'H) en triple salt i llargada i Beatriz Indurain (CA Laietània) inscrita en llargada i tetratló.

Atletes d'inscrits

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
8 de març de 2007