NOTÍCIES 2007

CONCENTRACIÓ SELECCIÓ CATALANA DE CROS CADET-JUVENIL

El passat dissabte, 18 de març, va tenir lloc una concentració amb els atletes seleccionats per representar Catalunya al Campionat d'Espanya de Cros Cadet i Juvenil que, aquest proper diumenge, se celebrarà a la localitat extremenya de Villanueva de la Serena.
Prop de 30 esportistes es van reunir a les instal·lacions del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat per passar una jornada d'entrenament i convivència de cara a l'esmentat campionat. La direcció tècnica fóu a càrrec de Quim Erta, adjunt del Sector de Mig-fons i fons del Comitè Tècnic de la FCA.
Pel matí es realitzà la primera sessió d'entrenament centrada en el treball aeròbic, la flexibilitat i l'elasticitat, en la que també van poder participar alguns dels entrenadors dels atletes assistents.
Durant el dinar es van incorporar a l'estada un grup dels nostres millors fondistes d'elit que va acompanyar els seleccionats fins el final de la jornada. Hi assistiren Rosa Morató, Judith Pla, Silvia Montané, Eva Arias, José Luis Blanco, José Rios, Carles Castillejo i Pol Guillen, que posteriorment protagonitzaren amb els joves atletes i els seus entrenadors, un col·loqui i visionat de videos de les seves principals competicions internacionals. En aquest acte també van signar autògrafs, mentre obsequiaven als participants amb material esportiu i publicitari.
Posteriorment els esmentats atletes d'elit dirigiren la segona i darrera sessió d'entrenament en la que varen transmetre els seus coneixements tècnics als joves seleccionats.

Fotografies  /  Selecció Catalana

Comitè Tècnic
19 de març de 2007