NOTÍCIES 2007

COPA DE S.M. EL REI I LA REINA DE CLUBS
El Futbol Club Barcelona Campió

El Futbol Club Barcelona s'ha proclamat Campió de la Copa de S.M. El Rei de Clubs en la categoria masculina aquest dissabte a València. Amb aquest triomf el FCB obté el novè títol en aquesta competició. La victòria ha estat per un estret marge de dos punts sobre el segon i tercer classificats que han estat el Playas Castellón i el Puma Chapín Jerez. El Medilast Sport Lleida s'ha classificat en un meritori cinquè lloc.

En dones, la victòria de la Copa de S.M. La Reina de Clubs ha estat per el gran favorit i dominador dels últims anys, el València Terra i Mar. El FCB ha aconseguit el tercer lloc, i l'Agrupació Atlètica de Catalunya–UBAE el sisè.

El FCB ha obtingut quatre victòries individuals i el relleu en la categoria masculina. Pere Joseph ha guanyat el triple salt amb un registre de 15,56 m, Sergio Sánchez els 1.500 metres amb una marca de 3'44”85, Manuel Olmedo els 800 m amb 1'57”42, i Jackson Quiñonez s'ha imposat en els 60 m tanques amb 7”73. El Medilast Sport Lleida també ha obtingut una victòria individual en la prova de salt d'alçada amb Lysvanys Pérez amb 2,16 m.

En dones les victòries individuals han estat dues pel FCB a càrrec d'Anna Pinero en salt amb perxa amb una marca de 3,90 m, i els 200 metres amb Eva Martín que ha fet 24”64.

Resultats >>> Masculí - Femení - Classificació / Fotografies

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
28 de gener de 2007