NOTÍCIES 2007

MULLA'T I CORRE
Al Circuit de Catalunya per l'Esclerosi Múltiple

Acte de Presentació Cursa de Montmeló 2007Aquest divendres 13 d'abril, a la seu de la Federació Catalana d'Atletisme, s'ha presentat la Cursa Atlètica Circuit de Catalunya “Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple” que aquest any arriba a la setena edició i que se celebrarà el proper diumenge 22 d'abril al Circuit de Catalunya de Montmeló. En aquesta presentació ha participat, entre d'altres personalitats, el recent Sots-Campió d'Europa de Pista Coberta, Miguel Quesada, que ha fet els honors d'apadrinament de la cursa.

Aquest esdeveniment esportiu, organitzat per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa amb el suport de l'Ajuntament de Montmeló, tindrà tres curses a peu i dues de patinatge.

Com les edicions precedents, aquesta iniciativa té com a objectiu principal recaptar fons destinats als projectes d'investigació impulsats per a la Fundació Esclerosi Múltiple. Tots els participants tindran el plaer de gaudir d'un paratge únic i contribuir a una causa noble, ja que la totalitat de la recaptació de la inscripció dels participants anirà a la Fundació Esclerosi Múltiple per a pal·liar els efectes d'una malaltia que limita i incapacita físicament a qui la pateix.  >>> informació de la cursa

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
13 d'abril de 2007