NOTÍCIES 2007

MULLA'T I CORRE
Record de participació a Montmeló

Aquest diumenge s'ha celebrat la setena edició de la Cursa Atlètica Circuit de Catalunya -Mulla't i Corre– a Montmeló, en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.
La matinal atlètica ha estat magnífica i tot un èxit de participació per aquesta cursa solidària. Tots els ingredients s'han aplegat per aconseguir una jornada memorable en la que s'han batut les previsions més optimistes de participació i s'han superat els 2.500 participants que s'han repartit entre les diferents curses que es disputaven. Més de 5.000 persones s'han apropat al Circuit de Catalunya per gaudir i conèixer des de dins aquesta fantàstica instal·lació esportiva i gaudir de la zona lúdica habilitada.
Pel que fa a la part esportiva podem dir que els vencedors de la cursa de 10.000 metres han  estat Xavier Caballero (FILA Team) amb un temps de 31'51, seguit de Dani Cuartero (CA l'Aire) amb 32'16, i tercer Juan Manuel Álvarez (CE Arecasports) amb 32'35. En dones, la victòria ha estat per la Carme Tort (CA Manresa) amb una marca de 38'28, seguida de Ester Ramos (AE Blanc i Blau) amb 40'16 i Estrella Ribó amb una marca de 41'20.
A la cursa dels 3.000 metres els vencedors han estat Alejandro Fernández (AE Blanc i Blau) amb 9'07, i Isabel Eizmendi (AE Blanc i Blau) amb un temps de 10'14. A la milla han estat l'Enric Gil (CA Vic) i l'Alícia López els primers classificats.
Per últim, recordar que la recaptació de les inscripcions serà destinada com cada any a la Fundació Esclerosi Múltiple.

*Resultats*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
23 d'abril de 2007