NOTÍCIES 2007

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES
Alberto Castillo i Cristina Bàrcena, Campions

Pòdium Absolut FemeníAquest cap de setmana s'ha disputat el Campionat de Catalunya de Proves Combinades a l'Estadi de Serrahima de Barcelona. Cristina Bàrcena (FCB) i Alberto Castillo (AAC-UBAE) s'han proclamat Campions de Catalunya Absoluts d'aquesta especialitat.

Pòdium Absolut MasculíA la prova de l'heptatló, Cristina Bàrcena ha fet una marca de 5.046 punts, en segona posició s'ha classificat Marta Miró (AAC.UBAE) amb 4.807 punts, i tercera Anna Circuns (CA Manresa) amb 4.273 punts.

En homes, Alberto Castillo ha fet 6.233 punts al decatló. El segon lloc ha estat per a Ferran Fontarnau (AAC-UBAE) amb 5.680 punts, i tercer Jordi Alsina (CA Vic) que ha fet 5.330 punts.

Pòdium Juvenil MasculíPòdium Juvenil FemeníMarta Miró i Ferran Fontarnau també s'han proclamat campions en la categoria promesa. Els altres campions autonòmics de les diferents categories han estat Tamara del Rio (Aquadiver GEiEG) amb 4.243 punts en la categoria júnior, i Clara Remacha (CA Laietània) que ha fet 3.614 punts a l'hexatló juvenil. En homes, els campions han estat Albert Álvarez (CA Manresa) amb 6.018 punts a la categoria júnior, i Xavier Carrión (JAS) que ha guanyat l'octatló juvenil amb 4.461 punts.

S'ha de destacar que la prova del decatló ha estat guanyada per Aivaras Aksionovas (CA Vic) que ha fet una marca de 6.472 punts, però que participava fora de concurs en el campionat autonòmic per la seva condició d'estranger.

*Resultats* / *Fotografies*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
6 de maig de 2007