NOTÍCIES 2007

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS
ALEVÍ, INFANTIL i CADET

Pòdium Cadet MasculíEl passat cap de setmana, 5 i 6 de maig, s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories de promoció, Aleví, Infantil i Cadet, a l'Estadi Moisès Llopart del Prat del Llobregat, organitzat pel club Pratenc A.A.

Pòdium Aleví FemeníPòdium Aleví MasculíEl CA Igualada ha estat el gran dominador en les categories dels més joves, ja que ha aconseguit el títol autonòmic en Aleví masculí i Aleví femení, i també en Infantil masculí, quedant en segona posició en Infantil femení, categoria que ha guanyat el CA Manresa. Pel que fa a la categoria Cadet, l'ISS-L'Hospitalet ha vençut en dones i el CA Manresa en homes.

Estela Pellicer i Dario Sirerol, Rècords de 60 tanques categoria alevíS'han de destacar els tres rècords de Catalunya batuts durant el campionat a càrrec de Maria Aznar (L'ISS-L'H) que ha fet 14”2 en els 100 metres tanques de la categoria cadet, Dario Sirerol (CM Sant Cugat) que ha marcat 9”5 en els 60 metres tanques aleví, i Estela Pellicer (Pratenc AA) que amb un registre de 9”3 ha batut el rècord de 60 m tanques aleví femení.

Resultats >>> ALEVÍ - INFANTIL - CADET

Fotografies Pòdiums

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
7 de maig de 2007