NOTÍCIES 2007

MÍTING INTERNACIONAL DE PALAFRUGELL-COSTA BRAVA

Aquest dissabte 26 de maig se celebrarà la setzena edició del Míting Internacional d'Atletisme Palafrugell Costa Brava, organitzat pel Patronat Municipal d'Esports i el Club Atlètic de Palafrugell, a l'Estadi Josep Pla Arbonès de la ciutat empordanesa. El míting es troba dintre del circuit internacional de l'E.A.P. (Europe Athlétisme Promotion) que aplega un total de 16 mítings internacionals a 7 països europeus.
La jornada atlètica, que començarà a partir de les 19,15 hores, té garantit un bon espectacle esportiu, ja que participaran atletes de 20 països juntament amb els millors especialistes catalans. Més de 150 atletes participaran en aquesta competició que cada any és la més internacional de quantes se celebren a Catalunya. Durant els quinze mítings anteriors han participat atletes de més 75 països diferents.
Aquesta any la gran atracció serà veure l'atleta gironí, José Luís Blanco (CA Lloret La Selva) que farà un intent de batre el rècord gironí dels 3.000 m llisos. També podem destacar la presència d'atletes catalans com Álvaro Aljarilla (FCB), Sergi Silvero (FCB), Elia Pascual (CA Igualada), Raül Mayor (FCB) i Joan Planas (AAC-UBAE) entre d'altres. Pel que fa la participació estrangera trobarem un gran nivell en les curses de 400 m tanques, el llançament de javelina amb homes amb registres acreditats superiors als 80 metres, i per últim destacar la participació de la selecció italiana de fons i mig fons que es troben concentrats a Palafrugell.

Web Míting

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
23 de maig de 2007