NOTÍCIES 2008

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Aquest cap de setmana ha començat l'edició número cinquanta-una del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor i Primera Divisió.
El dissabte es va celebrar la Primera Jornada de la Divisió d'Honor. A la categoria femenina, els dos clubs catalans, l'Agrupació Atlètica de Catalunya i l'ISS-L'Hospitalet, van competir a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona, encontre que ha estat dominat pel Platges de Castelló. En segona posició s'ha situat l' Agrupació AC, classificant-se per l'encontre per a disputar el títol. L'ISS-L'Hospitalet ha quedat en tercera posició i participarà en el següent encontre per a eludir el descens.
A la categoria masculina, el Medilast Sport Lleida UA es va desplaçar a Pontevedra, classificant-se en segona posició a només mig punt del guanyador EAMJ Playas de Jandía. Els dos equips disputaran l'encontre per a lluitar pel títol.
A la jornada del diumenge s'han celebrat els encontres de la Primera Divisió. En homes, l'Agrupació Atlètica de Catalunya s'ha imposat amb molta claredat en el seu encontre celebrat a València. Per la seva part, l'ISS-L'Hospitalet ha fet el mateix a Alacant, classificant-se d'aquesta manera els dos clubs per l'encontre per a disputar l'ascens. En dones, Club Atlètic Manresa i Medilast Sport Lleida UA han competit a Burgos, quedant en segona posició el club de Bages, i en tercera els de Lleida.

*Resultats DH*  /  *Classificacions DH*  -  *Resultats 1D*  /  *Classificacions 1D *

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
27 d'abril de 2008