NOTÍCIES 2008

MULLA'T i CORRE
El Circuit de Catalunya s'omple de solidaritat contra l'Esclerosi Múltiple


Circuit de MontmelóAquest diumenge s'ha celebrat la vuitena edició de la Cursa Atlètica Circuit de Catalunya -Mulla't i Corre– al Circuit de Catalunya de Montmeló, en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.
La matinal atlètica ha estat magnífica i tot un èxit de participació per aquesta cursa solidària. Tots els ingredients s'han aplegat per a aconseguir una jornada memorable en la que s'han batut les previsions més optimistes de participació i s'han superat els 2.500 participants que s'han repartit entre les diferents curses que es disputaven. Es calcula també, que unes 8.000 persones s'han apropat al Circuit de Catalunya per a gaudir i conèixer des de dins aquesta fantàstica instal·lació esportiva i gaudir de la zona lúdica habilitada.
La matinal atlètica ha començat amb la prova dels 3000 metres, que han guanyat David Miralles (CN Caldes) amb un temps de 9'28”, seguit de Miquel Guerrero (Triatló Prat), amb un temps de 9'39”, i de Miquel González amb 9'45”. A l'apartat femení, la guanyadora ha estat Paula Teruel (JA Montcada). amb 11'54”, seguida d' Assumpta Vilar (CALAM) amb 12'16”, i Alba Maya (JA Montcada) amb un temps de 12'22”.
A les 10,30 h s'ha celebrat la prova estrella dels 10 km, amb un ritme força ràpid malgrat la calor i dels desnivells del circuit. El guanyador ha estat Enrique Luque (AE Blanc i Blau) amb un temps de 30'31”, seguit de Jaume Leiva (CE Terrassa Sports) amb 31'02, i en tercera posició ha entrat Jordi Escoriza (Diadora DC) amb 31'44.
En dones, la indiscutible guanyadora, marcant diferències des de la sortida, ha estat Louise Brown (CA Sant Celoni) amb un temps de 36'01”. La segona i tercera classificades han estat Esperanza Zuriguel (Diadora DC) i Betty Trabal (Polo) amb 41'20” i 41'34” respectivament.
A la cursa de la milla les guanyadores han estat Ma Helena Gaeta, Anna Surroca i Claudia de la Torre, i els guanyadors Abderraman Ait Khamouch, Marco Pérez i Roger B. González.

*Resultats*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
5 de maig de 2008