NOTÍCIES 2008

COPA DE SSMM EL REI i LA REINA DE CLUBS
El FC Barcelona, Campió


El Futbol Club Barcelona s'ha proclamat Campió de la Copa de S.M. El Rei de Clubs en la categoria masculina aquest dissabte a València. Amb aquest triomf el FCB obté el desè títol en aquesta competició, i revalida l'aconseguit la temporada passada també a València. La victòria ha estat per un marge de 7 punts sobre el segon classificat que ha estat el Playas de Castellón, i el tercer lloc ha estat pel Puma Chapín Jerez. El Medilast Sport Lleida s'ha classificat en el cinquè lloc.
En dones, la victòria de la Copa de S.M. La Reina de Clubs ha estat pel gran favorit i dominador dels últims anys, el València Terra i Mar.
El FC Barcelona ha aconseguit el quart lloc, i l'Agrupació Atlètica de Catalunya el vuitè. El FCB ha obtingut set victòries individuals que han servit per aconseguir una còmoda victòria. Albert Vélez ha vençut en perxa amb un salt de 5.30 m, Juan Lino en llargada amb 7.58 m, Pere Joseph ha guanyat el triple salt amb un registre de 15,74 m, Ruben Palomeque ho ha fet en els 3.000 metres amb 8'16”34, Sergio Sánchez els 1.500 metres amb una marca de 3'43”61, Manuel Olmedo els 800 m amb 1'50”98, i Jackson Quiñonez s'ha imposat en els 60 m tanques amb 7”74. El Medilast Sport Lleida també ha obtingut una victòria individual en la prova de salt d'alçada amb Lysvanys Pérez que ha saltat 2,25 m. En dones l'única victòria individual ha estat a càrrec d'Irache Quintanal (FCB) en el llançament de pes amb 15,86 metres.

*Resultats*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
27 de gener de 2008