NOTÍCIES 2008

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Aquest cap de setmana, 17 i 18 de maig, se celebrarà la Segona Jornada del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor i Primera Divisió.
A la Divisió d'Honor, dos equips catalans disputaran els encontres que donen pas a la final per a aconseguir el títol estatal. A la categoria masculina, el Medilast Sport Lleida UA es desplaçarà a Castelló, i a la femenina, l'Agrupació Atlètica de Catalunya participarà a l'encontre que es disputarà a València. Per la seva part, l'ISS-L'Hospitalet, en la categoria femenina, participarà a l'encontre per a eludir el descens que se celebrarà a Durango, Biscaia.
A la Primera Divisió, l'ISS-L'Hospitalet i l'Agrupació Atlètica de Catalunya, a la categoria masculina, participaran als encontres que classifiquen per a participar a la final per a aconseguir el títol i l'ascens a la Divisió D'honor. L'ISS-L'Hospitalet competirà a l'encontre que es realitzarà a la Pista d'Atletisme Moisès Llopart del Prat del Llobregat, i l'Agrupació es desplaçarà a Vigo. En dones, el CA Manresa també participarà a l'encontre que classifica per a disputar el títol, i ho farà al seu Estadi Municipal del Congost a Manresa. Per últim, les dones del Medilast Sport Lleida UA competiran a l'encontre de Valladolid per a eludir el descens.

Nota de Premsa RFEA

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
14 de maig de 2008