NOTÍCIES 2008

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Aquest cap de setmana, 17 i 18 de maig, s'ha celebrat la Segona Jornada del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor i Primera Divisió.
A la Divisió d'Honor, el Medilast Sport Lleida UA, a la categoria masculina, i l'Agrupació Atlètica de Catalunya, a la femenina, han quedat en tercera posició en els seus respectius encontres a Castelló i València. Per tant, no es classifiquen per l'encontre per a disputar el títol i finalitzen aquí la seva participació. Per la seva part, l'ISS-L'Hospitalet, en la categoria femenina a Durango, Biscaia, ha quedat en la quarta posició i haurà de competir a la tercera i última jornada a l'encontre per a eludir el descens a la Primera Divisió.
A la Primera Divisió, tant l'ISS-L'Hospitalet, l'Agrupació Atlètica de Catalunya, a la categoria masculina, com el CA Manresa, a la femenina, han aconseguit la segona posició en els seus encontres celebrats a El Prat, Vigo i Manresa respectivament, classificant-se per a disputar la tercera jornada final del proper 8 de juny que té com a premi el títol de lliga de la Primera Divisió i l'ascens a la Divisió d'Honor. Per últim, les dones del Medilast Sport Lleida UA han quedat en tercera posició a l'encontre de Valladolid i tindran que lluitar a la tercera jornada per a eludir el descens.

*Resultats Divisió d'Honor*  -  *Resultats Primera Divisió*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
19 de maig de 2008