NOTÍCIES 2008

MÍTING INTERNACIONAL PALAFRUGELL - COSTA BRAVA

CartellAquest dissabte 24 de maig se celebrarà la dissetena edició del Míting Internacional d'Atletisme Palafrugell Costa Brava, organitzat pel Patronat Municipal d'Esports i el Club Atlètic de Palafrugell, a l'Estadi Josep Pla Arbonès de la ciutat empordanesa. El míting es troba dintre del circuit internacional de l'E.A.P. (Europe Athlétisme Promotion) que aplega un total de 17 mítings internacionals a 7 països europeus.
La jornada atlètica, que començarà a partir de les 19,15 hores, té garantit un bon espectacle esportiu, ja que participaran atletes de 36 països juntament amb els millors especialistes catalans. Més de 200 atletes participaran en aquesta competició que cada any és la més internacional de quantes se celebren a Catalunya. Durant els setze mítings anteriors han participat atletes de més 75 països diferents.
Aquesta edició també comptarà amb la presència d'altes de gran nivell con el gironí José Luís Blanco, el recordista estatal de martell, Moisès Campeny, la gran revelació de la temporada en els 400 metres, Marc Orozco, el millor especialista en combinades actual, Agustí Félix, o la Campiona d'Espanya Laia Forcadell. Pel que fa la participació estrangera trobarem un gran nivell en la prova de salt d'alçada on participaran 6 atletes amb marques acreditades superiors a 2,20 m, també destaca Guzel Khubbieva (UZB) Campiona d'Àsia de 100 metres, Vojtech Sulc (CZE) sotscampió d'Europa sub-23 de 200 m, Robert Tobin (GB) Campió d'Europa de 4 X400 i acreditat amb una marca de 45”01, i Jimmy Lomba (FRA) acreditat amb un registre de 1'45”56 en els 800 m, entre d'altres.
En aquesta edició, i com a gran novetat, el Míting serà ofert a tot el món per televisió a traves d'internet i pel sistema d'imatges a la carta. Sis càmeres registraran imatges de la competició que quedaran classificades per proves. Aquestes imatges es podran consultar gratuïtament a la web del Míting: http://esportspalafrugell.com/miting.

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
21 de maig de 2008