NOTÍCIES 2008

El 3r Míting Internacional ISS -Gran Premio Skoda- per a Atletes Discapacitats es tanca amb un nou record del món en els 5000 metres llisos. Hospitalet, dissabte 31 de Maig.

Ivan Hompanera arribant a meta (Foto ISS-L'H)Una tarda grissa en feia témer el pitjor per a les proves que s'anaven a realitzar en el Complex Esportiu de'l Hospitalet Nord, però la climatologia ens ha donat una treva, que van aprofitar els atletes que va culminar amb un nou record del món en 5000. Un fantàstic Iván Hompanera, del ISS-L'Hospitalet, va assolir la promesa feta ja fa un any i amb un temps de 15'55”26 s'ha proclamat nou recordman amb una classificació directa per als JJ. OO. de Pekín.
Però sense cap dubte la prova estrella d'aquest 3r Míting ha estat el salt de llargada masculí, on els francesos, Stephane Bozzolo i Roman Pallier, han estat primer i segon classificats, amb el grec Athanasius Barakas en tercer lloc i un Xavier Porras, del FC Barcelona, que es classifica amb la seva quarta plaça per als Paralímpics. Qualsevol de les marques d'aquests quatre primers atletes els asseguraria una medalla a Pekín.
Important, també, la fantàstica marca de l'atleta de l'AE Blanc i Blau, Andel Ait khamouch, que s'ha quedat a un segon i mig del record del món, però que es classifica per als Jocs de la capital Xinesa.
Rosalía Lázaro, en salt de llargada femení i Elena Congost, en 800 metres, també es classifiquen per a Pekin. Finalment destacar el doblete de l'atleta del ISS Hospitalet, Eva Ngui, or a les proves de 100 i 200 metres.
El Míting que ha estat inaugurat per a l'alcaldessa de L'Hospitalet, la Sra. Nuria Marin, ha presentat una llotja d'autoritats on s'ha pogut veure, també, a la Sra. Teresa Padrós, de la Diputació, el Sr. Xaver Trias i el Sr. Alberto Fernández de l'Ajuntament de Barcelona, entre d'altres. Però el més destacat d'aquesta jornada, a més dels importants resultats esportius, ha estat la presència d'un públic entusiasta que va omplir les graderies de l'estadi.

Més informació a: www.hospitaletatletisme.org

ISS-L'Hospitalet
2 de juny de 2008