NOTÍCIES 2008

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Anna Circuns - CA Manresa (Foto Jordi López)Aquest cap de setmana, 7 i 8 de juny, se celebrarà la tercera jornada i última del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor i Primera Divisió, així com la final de la Segona Divisió.
A la Divisió d'Honor, l'únic club català participant es l'ISS-L'Hospitalet femení que lluitarà per eludir el descens en l'encontre que es disputarà a la localitat d'Ourense.
Pel que respecta a la Primera Divisió tres equips catalans participaran per lluitar pel títol i pujar a la Divisió d'Honor i un per evitar el descens. L'AA Catalunya i l'ISS-L'Hospitalet competiran a casa a l'estadi Joan Serrahima de Barcelona per obtenir el títol masculí i el CA Manresa viatjarà a Madrid per intentar el mateix però en categoria femenina. El Medilast Sport Lleida femení lluitarà per no baixar a la pista d'Anoeta de San Sebastián.
A la Segona Divisió la JA Sabadell i el CA Manresa en homes es jugaran a Saragossa el poder competir a la Primera Divisió la temporada vinent.

Nota de Premsa RFEA / Divisió d'Honor / Primera Divisió / Segona Divisió

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
5 de juny de 2008