NOTÍCIES 2008

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS
L'Agrupació puja a la Divisió d'Honor en homes


Edgar Pèrez (Foto Jordi López)Aquest cap de setmana, 7 i 8 de juny, s'ha celebrat la tercera jornada i última del Campionat d'Espanya de Clubs en les categories de Divisió d'Honor i Primera Divisió, així com també la Final de la Segona Divisió.
A la Divisió d'Honor, l'ISS-L'Hospitalet femení es va imposar brillantment a l'encontre per a eludir el descens que es va disputar el dissabte a Ourense. A la Primera Divisió, cal destacar l'èxit de l'equip masculí de l'Agrupació Atlètica de Catalaunya que s'ha imposat a l'encontre pel títol disputat a l'estadi Joan Serrahima. Per tant, es proclama Campió d'Espanya de Clubs en la Primera Divisió i aconsegueix l'ascens a la Divisió d'Honor. Al mateix encontre, l'ISS-L'Hospitalet s'ha classificant en la quarta posició.
Seguint a la Primera Divisió, però en la categoria femenina, el CA Manresa també s'ha classificat en la quarta posició a l'encontre pel títol disputat a Madrid, i el Medilast Sport Lleida s'ha classificat en la segona posició a l'encontre que es disputava a sant Sebastià per a eludir el descens, objectiu que ha assolit brillantment.
A la Final de la Segona Divisió masculina, que s'ha celebrat a Saragossa, la JA Sabadell s'ha classificat en cinquena posició, i el CA Manresa en la vuitena.

*Resultats DH*  /  *Resultats 1D *  /  *Resultats 2D* / *Fotografies Serrahima*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
9 de juny de 2008