NOTÍCIES 2008

DEU CATALANS A LA COPA D'EUROPA

José Luis Blanco a l'Open Catalunya 2008 (Foto Jordi López)El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer els equips que participaran a la Copa d'Europa de Seleccions que se celebrarà el proper cap de setmana. Deu atletes catalans han estat seleccionats.
La selecció espanyola masculina es desplaçarà a Annecy (França) per a disputar l'encontre de la màxima categoria, la Superliga Europea. Quatre atletes catalanes formen part de l'equip estatal amb Carles Castillejo (CA Adidas) en les 5.000 metres, Jackson Quiñonez (FCB) en els 110 m tanques, José Luís Blanco (CA Lloret LS) en els 3.000 m obstacles, i Alvaro Aljarilla (FCB) en el relleu de 4X400 m.
Les dones participaran a l'encontre de la Primera Divisió Grup A, que se celebrarà a Leiria (Portugal). En aquest cas són sis les atletes que intervindran en aquest campionat continental. Judit Pla (FCB) competirà en els 5.000 metres, Laia Forcadell (ISS-L'H) en els 400 m tanques i el relleu de 4X400 m, Rosa Morató (VTiM) en els 3.000 m obstacles, Irache Quintanal (FCB) que farà el llançament de disc i el de pes, Berta Castells (VTiM) el martell, i Eva Martín (FCB) el relleu de 4X400 metres.

Nota de Premsa RFEA Superlliga  /   Nota de Premsa RFEA Primera Divisió

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
18 de juny de 2008