NOTÍCIES 2008

CAMPIONAT D'ESPANYA JÚNIOR

El proper cap de setmana, 21 i 22 de juny, se celebrarà l'edició número cinquanta-cinc del Campionat d'Espanya Júnior al Complex Esportiu Municipal de Mendizorroza, a Vitòria . Més d'un centenar d'atletes catalans participaran en aquest campionat estatal.
Podem destacar la participació d'atletes com Alfredo A. Gotay (JAS) en els 100 i 200 metres, Àlex Puchol (ISS-L'H) i Sergi Casadesus (TCC) en els 200 m, Marc Orozco (FCB) en els 400 m, Oriol Bonet (ISS-L'H) en els 800 m, Jonathan Hernández (CA Lloret LS) en els 3.000 m obstacles, Adrià Vila (CAP A) en els 5.000 metres, Rubén Pros (MS Lleida) en salt de llargada, Gerard Puig (PA OHL) inscrit en llargada i triple salt, Manel Concepción (PC), David Moya (UGAB) i Esteban Montero (MS Lleida) en la prova de salt amb perxa, José Javier Ortega (ISS-L'H) en el llançament de pes, i Jorge Romero (CA Lloret LS) i Albert Álvarez (A Manresa) en la prova del decatló.
En dones podem destacar a Carmen Sánchez (ISS-L'H) que està inscrita en les proves de 100 i 200 metres, Esther Guerrero (Girona CB) en els 800 metres, Alba Alemany (AAC) en els 3.000 m obstacles, Maria Àngels Fuentes (AAC) i Arantxa Murillo (TCC) en els 100 m tanques, Tània Orlowski (AAC) en salt d'alçada, Jésica Soto (ISS-L'H) en salt amb perxa, Natàlia Hurtado (CA Igualada) en triple salt, Lídia Gómez (AAC ) en llançament de martell, Elia Pascual (CA Igualada) que llançarà javelina i pes, Fàtima Jammeh (A GEiEG) en javelina, Tamara del Rio (AAC) en la combinada de l'heptatló, i Raquel González (AAC) en els 10 km marxa.

Atletes inscrits

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
19 de juny de 2008