NOTÍCIES 2008

CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL

Cartell CampionatEl proper cap de setmana, 5 i 6 de juliol, se celebrarà la cinquanta setena edició del Campionat d'Espanya Juvenil a l'Estadi Mediterrani d'Almería. Més d'un centenar d'atletes catalans participaran en aquest campionat estatal.
Podem destacar la participació d'atletes amb moltes possibilitats de lluitar pel títol com Eduard Viles (CA Igualada) en els 100 metres, Albert Babi (CA Manresa) en els 400 m, Marc de Manuel (ISS-L'H) en els 800 m, Abdelaziz Merzougui (MS Lleida) en 1.500 m, Ibrahim Ezzaydouny (CA S Canet) en els 5.000 metres, Vicenç Valls (CA Laietània) en els 2.000 m obstacles, Arnau Erta (FCB) en els 110 m tanques, Xavier Carrión (JAS) en 400 m tanques, Oscar Oliver (AAC) en perxa, Guillem Roca (CA Vic) en llargada, Nil Sicart (A GEiEG) a l'octatló, i Imanol Martín (ISS-L'H) en el 10 km marxa.
En dones podem destacar a Cristina Galán (A GEiEG) en els 100 i 200 metres, Ekhiñe Otaola (CA Manresa) en els 800 m, Núria Gil (CN Reus Ploms) en 1.500 m, Serafina Ecobo (FCB) i Beatriz Indurain (At. Mollet) en les 100 m tanques, Olatz Mompeo (CA Manresa) en els 400 m tanques, Clàudia Garcia (CD Universitari) en salt d'alçada, Mireia Bonjoch (AAC) en salt amb perxa, Míriam García (AAC) i Esther García (ISS-L'H) en llargada i triple salt, Haja Gerewu (MS Lleida) en llançament de pes i disc, Irene Ramos (AAC) en martell, Níria Pascual (CA Igualada) i Raquel Pleguezuelos (AAC) en javelina, i per últim Clara Remacha (CA Laietània) a l'hexatló,


Atletes inscrits

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
2 de juliol de 2008