NOTÍCIES 2008

MITING INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA

Meeting Internacional Ciutat de Barcelona - Estadi Olímpic, 19 de juliolEl proper dissabte 19 de juliol se celebrarà la catorzena edició del Míting d'Atletisme Ciutat de Barcelona a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. La ciutat de Barcelona recupera aquesta competició desprès de vuit anys, ja que l'ultima edició es va disputar l'any 2.000.
Els millors atletes catalans participaran en aquest esdeveniment internacional que es presenta com una bona oportunitat per a aconseguir mínimes olímpiques i millors marques de la temporada abans de la celebració del Campionat d'Espanya el proper cap de setmana a Tenerife.
Podem destacar la presència d'atletes catalans com Rosa Morató (VTiM), Jackson Quiñónez (FCB), Reyes Estévez (Nike R), Miguel Quesada (JAS), Carles Castillejo (CA Adidas), Ayad Lamdassem (CA Adidas), Marc Orozco (FCB), Víctor Montaner (CA Igualada), Eva Martín (FCB), Judit Pla (FCB), Jacqueline Martín (FCB), i Anna Mª Pinero (FCB), entre d'altres.
El festival atlètic començarà a partir de les 18,30 hores amb la celebració de la primera de les sis proves locals programades on podran participar mig centenar d'atletes catalans.

Web Míting  /  Horari  /  Atletes participants >>> Proves locals  /  Meeting

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
17 de juliol de 2008