NOTÍCIES 2008

COMENÇA LA TEMPORADA INDOOR A VILAFRANCA

Campionat de Catalunya de Proves Combinades
El proper cap de setmana, 12 i 13 de gener, la Federació Catalana d'Atletisme organitza la tretzena edició del Campionat de Catalunya de Proves Combinades en pista coberta en les categories Absolut, Promesa i Júnior a Vilafranca del Penedès. Una trentena d'atletes participaran en aquest campionat autonòmic. L'heptatló masculí començarà el dissabte a partir de les 12,30 hores i es realitzarà en jornades de matí i tarda durant el cap de setmana. Les atletes del pentatló competiran el dissabte en jornades de matí i tarda. Podem destacar la presència d'atletes com Cristina Bàrcena (FCB) actual Campiona, i Marta Miró (AAC) en dones, i Ferran Fontarnau (CA Vic) i Alberto Castillo (AAC) en homes.
Reglament-Horari / Atletes admesos /
Historials ABS / PRO / JUN

Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20
El proper diumenge 13 de gener se celebrarà la vuitena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20. Aquest autonòmic per equips es disputa a un atleta per prova i la competició començarà a partir de les 16.30 hores. L'últim campió va ser l'Agrupació Atlètica de Catalunya, que va aconseguir la temporada passada el títol tant en la categoria masculina com en la femenina.
Reglament-Horari / Clubs classificats /
Historial
Sorteig i ordre de carrers / Atletes participants

Jornades de Control Absolut
Durant aquest cap de setmana també s'inicien les Jornades de Control Absoluts a Vilafranca del Penedès. El dissabte es realitzarà la primera a partir de les 16.30 hores, i el diumenge la segona en jornada matinal a partir de les 10.30 h. Aquesta temporada esta prevista la realització de vuit Jornades de Control Absolut.
Reglament-Horari  / 
Horaris conjunts cap de setmana

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
10 de gener de 2008