NOTÍCIES 2008

JOCS OLÍMPICS DE BEIJING

Jesús Angel Garcia Bragado (Foto Jordi López)Aquest diumenge s'han clausurat els Jocs Olímpics de Beijing que s'han celebrat del 15 al 24 d'agost a la capital xinesa. De la participació dels 16 atletes catalans podem destacar que s'han aconseguit cinc llocs de finalistes, per tant cinc Diplomes Olímpics.
Maria Vasco (Foto Jordi López)A la prova dels 20 km marxa femenins, les dues atletes catalanes han fet una magnífica actuació. Maria Vasco en els seus quarts Jocs Olímpics s'ha classificat en cinquena posició amb un temps de 1h27'25”, que també signifiquen un nou Rècord d'Espanya. Beatriz Pascual s'ha classificat immediatament després amb un temps de 1h27'44” aconseguint la sisena posició i també millor marca personal.
Seguint amb la marxa atlètica, l'atleta més veterà de l'equip espanyol i en els seus cinquens Jocs, Jesús Àngel Garcia Bragado, ha obtingut la millor classificació de l'equip estatal en aquests Jocs amb la quarta posició als 50 km marxa i un temps de 3h44'08”.
A la prova dels 1.500 metres, Natàlia Rodríguez, en la seva reaparició internacional després de més de dos anys fora de la competició atlètica a causa de la seva maternitat i diverses lesions, ha aconseguit una magnífica sisena posició amb un temps de 4'03”19.
Per últim, destacar la participació de Jackson Quiñonez que va aconseguir el Diploma Olímpic arribant a la final dels 110 metres tanques on es va classificar en vuitena posició amb un temps de 13”69.