NOTÍCIES 2008

JOCS PARALÍMPICS A BEIJING
Sis medalles pels atletes catalans

Abderraman Ait KhamouchEl passat dimecres 17 de setembre es van clausurar el Jocs Paralímpics de Beijing. Els atletes catalans que tenen fitxa federativa per la Federació Catalana d'Atletisme han protagonitzat una excel·lent actuació, aconseguint un total de sis medalles i 5 diplomes de finalistes.
El gran protagonista ha estat Abderraman Ait Khamouch, que a la categoria de Disminuïts Físics (T-46) ha aconseguit dos medalles. Las segona posició als 800 metres amb un temps de 1'53”68, i la medalla de bronze als 1.500 m amb una marca de 3'53”46.
Eva NguiA la categoria de Deficients Visuals s'han aconseguit quatre medalles de bronze. Eva Ngui que també ha guanyat dues medalles, en aquest cas les de 100 m i 200 metres (T-12) amb 12”58 i 25”70 respectivament, Ignacio Àvila a la prova dels 1500 m (T-13) amb un temps de 4'07”00, i Javier Porras al triple salt (T-11) amb una marca de 12,71 metres.
Els llocs de finalistes han estat per Abel Àvila que s'ha classificat quart als 800 m (T-12) amb 1'55”17 i vuitè als 1500 metres amb un temps de 4'10”22. Javier Porras que ha quedat quart en salt de llargada (T-11) amb un salt de 5,96 metres, Elena Congost als 1500 m (T-13) s'ha situat en sisena posició amb 4'54”50, i Rosalia Lázaro al salt de llargada (T-12), setena amb una marca de 5,52 metres.