NOTÍCIES 2008

GRAN PREMI DE CATALUNYA DE MARXA
Sis medallistes olímpics competiran a Granollers


Aquest dilluns, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Granollers, s'ha realitzat l'acte de presentació del Gran Premi de Catalunya de Marxa Atlètica, que se celebrarà el proper 7 de desembre al circuit urbà del Carrer Anselm Clavé de Granollers.
Han participat Josep Mayoral, Alcalde de Granollers, Josep Maria Junqueras, Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Granollers, Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d'Atletisme, i Joan Villuendas, President del Club Atlètic Granollers.
Gran Premi de Catalunya de Marxa Atlètica - Granollers 7/12El proper diumenge, Granollers es convertirà en la capital mundial de la marxa atlètica amb la celebració d'aquest esdeveniment internacional i una participació de luxe.
Una de les grans atraccions serà Paquillo Fernández, guanyador de l'edició de 2.007 i que tornarà aquest any per a intentar revalidar la victòria. A més, està confirmada la presència d'altres medallistes olímpics com Jared Tallent (Austràlia), segon als 20 km i tercer als 50 km a Beiging, també Ilya Markov (Rússia) Campió d'Europa 2.005 i subcampió olímpic a Atlanta 96, i Hatem Goula (Tunísia) medalla de bronze al Campionat del Món 2007. Sense oblidar a atletes espanyols de prestigi com Juan Manuel Molina medalla de bronze al mundial de 2005 i europeu de 2002.
En dones, Maria Vasco i Beatriz Pascual seran les grans protagonistes catalanes de la cursa, però també hi haurà una participació femenina de luxe amb Kjersti Platzer (Noruega) subcampiona olímpica a Sidney 200 i Beijing 2008, Athanasía Tsoumeleka (Grècia) Campiona Olímpica a Atenes 2004, i Susana Feitor (Portugal) medalles de bronze al mundial de 2.005 i europeu 1.998.
El festival atlètic començarà a les 11,15 hores amb les curses de promoció i veterans, fins a arribar al migdia que es realitzaran les curses internacionals masculina i femenina.

Reglament-Horari / Atletes participants destacats / Atletes participants

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
1 de desembre de 2008