NOTÍCIES 2008

GRAN PREMI DE CATALUNYA DE MARXA
Paquillo Fernández i Sabine Zimmer, guanyadors


Aquest diumenge 7 de desembre s'ha celebrat la segona edició del Gran Premi de Catalunya de Marxa Atlètica al circuit homologat del carrer Anselm Clavé de Granollers. En una matinal atlètica esplèndida, amb participació de més de dos centenars d'atletes, Paquillo Fernández i Sabine Zimmer han revalidat la victòria aconseguida la temporada passada en aquest mateix escenari.

Paquillo Fernández ha estat el protagonista de la jornada guanyant la cursa masculina que ha estat molt emocionant gràcies a la lluita que el mateix Paquillo i el doble medallista olímpic a Beijing'08, Jared Tallent, han mantingut fins a l'últim quilòmetre, on també ha lluitat pels llocs d'honor el noruec Erik Tysse, que ha quedat tercer, repetint també el lloc aconseguit l'any passat.

En dones, la victòria ha estat per l'alemanya Sabine Zimmer que ha estat molt superior a les seves rivals. En segona posició s'ha classificat la noruega Kjersti Platzer, actual subcampiona olímpica, i en tercer i quart lloc han entrat les catalanes Maria Vasco i Beatriz Pascual respectivament.

*Resultats*  /  *Fotografies*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
6 de desembre de 2008