NOTÍCIES 2008

CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA CIUTAT DE GRANOLLERS

42è Cros Ciutat de Granollers - 14/12El proper diumenge 14 de desembre se celebrarà l'edició quaranta-dos del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, a les instal·lacions Esportives Municipals de la capital vallesana.
Com cada any, el Cros de Granollers aposta per la participació d'atletes catalans de qualitat i també per una participació internacional de nivell.
Podem destacar la presència d'atletes com José Ríos (CA Manresa), Reyes Estévez (Nike Running), José Luis Blanco (CA La Sansi), Miguel Quesada (JA Sabadell), Roger Roca (FCB), Víctor Montaner (FCB), Àngel Mullera (CA Lloret-LS), Driss Lakhouaja (AAC), Mustafa Jaunes (CA BiB) i Abderraman Ait Kamouch (C Vigo), entre d'altres. De la participació internacional cal destacar els kenyans Elijah Chelimo i Ronald Kipchumba.
En dones, destaca la presència de la guanyadora de l'edició anterior, Jacqueline Martín (FCB), així com Natàlia Rodríguez (CG Tarragona), Eva Arias (VTiM) Mertitxell Calduch (FCB), Anna Bové (FCB), i Núria Puig (AAC) entre d'altres. A la categoria femenina també hi haurà participació kenyana amb Sarah Kerubo i Joice Chepkirui. La matinal atlètica començarà a partir de les 9.30 hores amb les curses de veterans seguides de les categories de promoció, fins a arribar al migdia que es realitzaran les curses internacionals sènior masculina i femenina.

Reglament-Horari

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
11 de desembre de 2008