NOTÍCIES 2008

CAMPIONAT D'ESPANYA JUNIOR EN PISTA COBERTA

El proper cap de setmana, 9 i 10 de febrer, se celebrarà l'edició número 35 del Campionat d'Espanya Júnior en Pista Coberta al Palacio Municipal de Deportes Antonio Elorza de Sant Sebastià. Més de vuitanta d'atletes catalans participaran en la lluita per a aconseguir el títol estatal de pista coberta.
De la representació catalana podem destacar la presència d'atletes com Rubén Pros (MS Lleida) que està inscrit en les proves de 60 m llisos i salt de llargada. Ramon Montejano (AAC) en les 60 m llisos, Alex Puchol (ISS-L'H) en els 200 metres, Marc Orozco (FCB) en els 400 metres, Oriol Bonet (ISS-L'H) en els 800 metres, Manel Concepción (PC) i Esteban Montero (MS Lleida) en la prova de salt amb perxa, José Javier Ortega (ISS-L'H) en el llançament de pes, i Gerard Sans (MS Lleida) en la prova de l'Heptatló.
En dones podem destacar a Carmen Sánchez (ISS-L'H) que està inscrita en les proves de 60 i 200 metres, Esther Guerrero (Girona CB) i Anna Maria Chico (ISS-L'H) en els 800 metres, Ma.Àngels Fuentes (AAC) en els 60 m tanques, Tania Orlowski (AAC) en salt d'alçada, Jéssica Soto (ISS-L'H) en salt amb perxa, Natàlia Hurtado (CA Igualada) en triple salt, i Tamara del Rio (AAC) en la combinada.

Nota de Premsa RFEA /
Atletes inscrits

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació
7 de febrer de 2008